Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väldigt oklar, skulle se det som ett stycke i en text som förhoppningsvis ska få sig en fortsättning.


När livet går vidare

När orden tagit slut
Och tystnaden smyger sig sakta inpå
När du har hittat vägen ut
Och ditt hjärta slutat slå




Bunden vers (Rim) av unwritten
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-01 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

unwritten
unwritten