Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del gör sina tvivel till en lära

Den tvivelsjuka läran och

nära nog hatar den

som funnit den

oskattbara

pärlan:



och som glädjefylld

berättar det för

helst alla!


för det finns fler: en

till var och

en.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-01 14:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bökar man bara i gyttjan så är det ju bara smuts man ser.
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld