Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg månskäran lysa som glödgat järn över Luleälven

i eftermiddags, och funderade

över, hur ser Han ut, Han

som skapat allt detta

sköna? på jorden,

under himlen

och i havs-

djupen:


Han måste vara

ett under av

skönhet!


och jag ärar Honom

för allt vackert

Han gjort


för oss - många gånger -

djupt otacksamma

Människor;


men Han älskar oss

ändå.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-01 23:04



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Ps 150:2 "Lova Gud för hans väldiga gärningar, lova honom för hans stora härlighet"
2011-11-03

  Anna*
Precis så kan jag känna då en överväldigande tacksamhet sveper över mig då jag ser skönheten i allt!
2011-11-02

  Larz Gustafsson VIP
Jag upplever Hans närvaro. Det räcker för mig.
Men en gång ska vi stå ansikte mot ansikte.
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld