Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När Herodes fick höra ryktet om JESUS -och de gärningar Han gjorde, sa han: "Det är Johannes döparen. Han har uppstått från de döda, därför verkar dessa krafter i honom". Herodes hade ju låtit halshugga Johannes.


Korsets kraft

är inte av denna världen

utan från Honom, som

skapat den.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 114 gånger
Publicerad 2011-11-02 07:06



Bookmark and Share


  Seglaren
Korsets kraft är svag.
Den finns inte egentligen.
2011-11-02

  Larz Gustafsson VIP
Guds kraft till frälsning för var och en som tror.
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld