Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om alla fåglar skulle tystna

då skulle man får höra

ett ramaskri från

människorna


och om alla blommor

slutade blomma

då skulle det

bli färglöst

och tomt


även för den som har,

som Cornelius skrev,

många slantar små


utan fåglar och

blommor, vad

skulle man

med dem

då?


och så är det

hemmahos

Satan:


inga blommor, ingen sol

och inga fåglar, utan

enbart ondska.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 135 gånger
Publicerad 2011-11-02 16:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Precis som det hos Gud endast finns godhet.
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld