Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammanväxta träd

genom en sammanväxt

tidigt, i ungdomsåren;

delar man på dem

skadas de:


det är bättre

låta dem

stå


tills en

dör.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-03 07:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hua, läskig. Men gillar!
2011-11-03

  Seglaren
Med siamesiska tvillingar delar man oftast om det går.
Man kan överfört på människor, säga att man inte ska ta hoppet av en människa.
Så länge det finns liv finns det hopp.
2011-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld