Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUDS VILJA ÄR KRISTALLKLAR!

att alla Människor skall bli frälsta

och komma till kunskap om

sanningen.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-03 10:54



Bookmark and Share


  Seglaren
Tack Larz för en bra förklaring.
2011-11-03

  Larz Gustafsson VIP
Frälst betyder räddad. Det kommer av ordet "frihalsad", som användes när någon släpptes från stupstocken.
Men i detta fall har det en mycket större och djupare betydelse.
Här handlar det om räddning från evig förtappelse fördömelse, d v s den eviga dom som syndens lön innebär.
2011-11-03

  Seglaren
Då var det det här med frälst. Vad är det för nåt djur?
Du tror säkert att alla är familjära med det ordet. Men sanningen är att inte ens alla kiristna vet vad är FRÄLST.
Och vad är motsatsen?
2011-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld