Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Harads-bor i förskingringen, ett vykort..

Älven är nu stor, bred och mäktig

som på timmerflottningens

tid, det är bara en rygg

med tallskog, som

syns ovanför

vattnet

på badholmen "Prästis"


det mesta av sanden är borta,

under vattnet


Prästhomlen, träffpunkten för de

som var unga strax efter

att bron dit byggts


Solen sken över hela området

när jag åkte ner till byn

för att handla


jag längtade faktiskt

efter ett dopp


vid "Prästis"


men graderna och årstiden

var starkt emot.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-03 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld