Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksfulla ord

Dina kärleksfulla ord öppnar en port
som länge varit stängd.
För varje dag värmer det lite mera
och pirret virvlar lite mer...
En våg av känslor strömmar
lyckligt hit och dit
och det känns faktiskt riktigt bra...
Med smekfulla lockande längtande
väntande förtrollande ord




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 2790 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-11-03 22:07



Bookmark and Share


  Jakob Drakros
kärleksfull magi :)
fängslande bra :)
2011-11-05

  Ninananonia VIP
Bokmärker :)
2011-11-04

  anits VIP
Mycket vackert och berörande skrivet
2011-11-04

  Mona Drugge
En sån vacker härlig känsla. Och som vanligt berör du lika fint kring allt du skriver..

Massor av applåder..
2011-11-04

  Stjärnöga
Känner hur hela världen
öppnar sig i ett
paradis..

En underbar känsla
du förmedlar..
så vackert.. :)
2011-11-03

  HelenaW
Gud så underbart! Njut, njut..!
2011-11-03

  Ninananonia VIP
Underbart att bara känna så.. :)
2011-11-03

    ej medlem längre
En alldeles...underbar känsla
2011-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP