Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jes. 53


Gud har fri -och friskförklarat Människan

vid Golgata

kors:


till kropp

själ och ande.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 107 gånger
Publicerad 2011-11-04 09:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men tron är inte var mans gåva.
Friskförklarandet tillägnar man sig genom tro.
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld