Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Hästen möter mig

för den har valt tilliten

Jag lyssnar noga




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-04 11:55



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
H ärligt med djur
Ä lskad häst i natur
S å fin kur
T a till sig en sån
* skön figur!
2011-11-20

  Bibbi VIP
Mycken trofasthet finns i djuren och där har vi mycket att lära.
2011-11-09

  Linda CH VIP
Ett vackert möte i samförstånd. Fin bild därtill!
2011-11-07

    ej medlem längre
Underbar haiku om tillit på hög nivå!
2011-11-04

  anits VIP
Ett underbart möte
2011-11-04

  Anya VIP
En fint möte!
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP