Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad skulle jag egentligen göra?

Fingertopparna pulserar av värme
Rött förvandlas till puder
och tvärtom

Blodpölar pumpar utan substans
Folkmassan står tyst bredvid
och lyssnar

Trädkronorna rör sig men sakta
Du säger; ”det är dags”
och rymmer

Vattenmassor dränker våran stad
En törstig öken ser på
och flinar

Under huden växer en tumör
Munnen öppnas i givakt
och skriker




Fri vers av Signum
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-04 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Signum