Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

händer

händer skrynkliga av disk
händer trötta av ogräsrensning
händer smutsiga av skurvatten
händer insmorda av hudkräm
händer som smeker min kind
händer som liggerstilla overksamma
händer som talar teckenspråk händer knäppta i bör
händer som syndigt smeker din otillåtna kropp
händer som uppgiet slås ut




Fri vers av Anette
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-01-13 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anette