Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På sjön

Helst den stilla sjön i början av oktober
När vassen är bruna och löven är röda
Tänk
Under det blanka lagret av vatten
där finns fiskar
Stora små simmar äter varandras slemmiga hinna
vet inte var
men man andas in hösten och tänker skön dag denna
oktoberdag
som är lugn med en sjö så
blänkande underbar




Fri vers (Fri form) av Emanuelm
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-04 23:53



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det låter ju som en något idyllisk tiivaro
2011-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Emanuelm

Senast publicerade
Skogen
På sjön
* Se alla