Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKÖNT NÄR

det är skönt

när det blir tyst

och när inget längre hörs

skönt när jag

får välja fritt

när jag inte längre störs

som ett välbehövligt lugn

sänker tystnaden sig ner

svalka i min prövnings ugn

själva stillheten mig ger

 

 

LARZ GUSTAFSSON   4/11 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-05 07:43



Bookmark and Share


  mare VIP
Ljuvliga toner
2011-11-06

  anits VIP
Det är skönt med själv vald tystnad
2011-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP