Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

övergiven och sviken

du har övergivit oss
lämnat oss

du har svikit oss
från den dagen vi
föddes har du varje dag sagt:


ni är mitt allt , jag sviker er aldrig

Men det har du nu gjort,
så himla mycket.

du har brutit löfte efter löfte,
svek efter svek.


Du ser inte att vi gråter i vår ensamhet
för orken börjar ta slut.

ja trodde du var vår mamma,
inte tvärt om?

du har övergivit oss
lämnat oss

Du valde alkoholen före.




Fri vers av KajsaK
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-05 13:12



Bookmark and Share


    livspoesi
starkt. tar sig in i hjärtat.
Den som skulle var trygghet finns inte där...
2011-11-06

  mare VIP
Aj, dina ord skär som en kniv rakt in i mitt hjärta !
Så sorgligt, finns alltför många berättelser liknande din !
Alkoholen är av ondo !
2011-11-05
  > Nästa text
< Föregående

KajsaK