Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VYKORT FRÅN BYN

grå är november

och mulen är skyn

rottrådar löper

från staden till byn

grå är november

men minnena blå

vykort från byn där

vi lekte som små

 

 

röd var oktober

och juni var grön

maj var bedårande

juli var skön

höstlöven flyter

i barndomens flod

grå är november

men mörkrött mitt blod

 

 

LARZ GUSTAFSSON    5/11 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-05 14:21



Bookmark and Share


    sajo
Denna by väl värt ett besök måntro. Barndomsminnen och bara du kan konsten att skriva orden som alltid så läsvärda.
2011-11-15

  mare VIP
Härlig dikt !
2011-11-06

  Måna N. Berger
Färgmättat vykort, undertecknat med poetens hjärteblod!
2011-11-06

  Lethe
Underbart!
2011-11-05

  anits VIP
Mycket fint skrivet, gillas
2011-11-05

  unwritten
Stående ovationer !
2011-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP