Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

jag har aldrig varit en sån som kan rycka på axlarna åt allt svårt
även om du menade väl så träffade dina ord för hårt
och jag satte mig på ett plan för att skapa någon slags distans
och letade febrigt efter ett vakuum av frid som inte fanns




Fri vers av jacksrevenge
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-05 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jacksrevenge
jacksrevenge