Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att sakna något man aldrig riktigt haft.

jag vågar inte erkänna vårt slut
för mitt hjärta är inte redo för en ny början
för det som är nytt och vackert är också det som skrämmer mig mest
en ny hand att hålla
en ny mun att utforska med min tunga
en ny röst att längta efter att få höra
fastän den slutade klinga just precis
och man kan ju tycka att jag inte borde känna förlust
eftersom jag aldrig riktigt vann dig helt
man kan ju tycka att jag inte borde sakna
något jag aldrig riktigt haft
men låt mig få längta efter det jag hade kunnat ha
om ditt hjärta inte skrikit efter något nytt.




Fri vers av jacksrevenge
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-05 18:17



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
känslan som förmedlas går rakt in i mej!
2014-09-10

  Templet
Hmm, så äkta det känns..så sorgset och längtansfullt...
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

jacksrevenge
jacksrevenge