Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS till Nikodemus, en av judarnas rådsherrar: "Du måste bli född på nytt, för att kunna komma in Guds rike"


Korsets kraft

är ingen demonstrationskraft

utan till för att upprätta

Människan; föda

henne på

nytt


i andlig mening, och ge henne

ett evigt rum hos Gud:

sin Skapare.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 149 gånger
Publicerad 2011-11-05 18:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så skriver man för att man inte har förstått/upplevt vad det handlar om.
Jag var själv ateist men är i dag botad.
2011-11-05

  Seglaren
Det finns ingen kraft i ett kors.
Det här verkar vara rent nonsens.
2011-11-05

  Larz Gustafsson VIP
Det är också ett bålverk mot alla kontraproduktiva villoläror och spetsfundigheter.
2011-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld