Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag/nästa halloween

Jag ser dig där
bakom mörkret i ett hörn

Jag hör dig där
bakom stenen i en dröm

Jag känner dig här
framför mig
en sekund

Jag drömmer om oss nu
du är hel
jag är tömd

Nästa halloween
om jag ska på fest
ska jag klä ut mig till häst

Då kan jag gå till dig
bakom din sten
i ditt mörker
och ge dig ett gnägg

Som är ett tecken
på att vi
du och jag
är mer
än vad vi är gjorda av




Fri vers av Hannah Söderberg
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-05 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannah Söderberg
Hannah Söderberg