Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Hall o vin' av Jack E. Gladh, inspirerade till kommentaren.


Kritik på en text (725) Bara en del av det hela.






Det känns som att den här texten
är som en av alla
de där pusselbitarna

som om de blott
vore tillsammans tagna
man skulle kunnat se hela bilden.

Men det är inte meningen
att man skall kunna se annat
än fragment av verkligheten.

Man får helt enkelt tänka sig
de andra pusselbitarna.
Vilket är en skön sak i sig.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-11 12:29



Bookmark and Share


  TT
...precis så...får man se allt med en gån är det inte lika kul...man måste få gissa och tänka lite själv också...innan...bra formulerat och skrivet!!!
2012-01-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP