Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matminne

Kall äcklig mannagrynsgröt
ligger i tallriken
jag måste sitta kvar
måste äta upp
mamma vakar över mig
hon sitter i rummet bredvid
hon skäller, gormar
hur otacksam jag är
hon,
som måste stjäla
potatisskal under kriget.

Var det mitt fel?




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-05 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra