Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst, eller en dikt om kärlek.

Så makalöst vackert,
hela världen brann.

Nu har lågorna slocknat,
de tynade bort och försvann.




Fri vers av Poetpatrask
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-06 10:29



Bookmark and Share


  LassO
så kan kärleken va, väl beskriven
2011-11-11

  Mr Lindemann VIP
Ja, brinn världen brinn!
Ty än är ingen låga kvar
som kan nå in i och ut ur världen gång!
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Poetpatrask
Poetpatrask