Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

imperfekt inperfekt

Han var min
i hemlighet.
Det var han och jag
som var bättre än alla andra,
tillsammans.
och ingen fick förstöra det
speciellt inte du
som tagit så mycket annat
han var min
i hemlighet
för jag ville inte säga det till någon.
inte ens till honom
fast han borde fått veta.
och nu dör jag
ni dödar mig.
Tillsammans.




Fri vers av ceclin
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-06 18:39



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Intressanta rader som ger en fingervisning om att den som skrivit dikten kan mer än vad som visats här
2011-11-08

    Rolf Zandén
Du har en skön känsla i din hemlighet, du lockar att ha en.
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

ceclin