Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

människornas fotspår

människor är självmedvetna humanoider med en blodig historia,
din övertygelse är toppen av ett isberg men ett mindre problem
när man jämför det med vår sanna potential för gemensam utplåning




Fri vers av alrikod
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-20 03:53



Bookmark and Share


  Peacher
Vilken klenod!/ meee <3
2024-03-26

  SatansSon VIP
svåra ord. fattsar inte riktigt. men den är bra.
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

alrikod
alrikod

Senast publicerade
människornas fotspår
* Se alla