Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan världar...

sitter fast mellan två världar

mellan verklighetens nutid
och möjligheternas framtid

väntar besked

tiden står stilla

samtidigt drar mitt hjärta
mot möjligheternas framtid
så hårt i mig
att det värker




Fri vers av Paulina LH VIP
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-01-14 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP