Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte en rörelse någonstans

ligger så stilla
tyst
för trångt
ligger däri
luft
Ser ljuset sirla genom springorna
Om du tittar kan du se mina ögon se ut
därute finns allas liv, jag tittar.. där går mina kliv?!
Uppträder så förbannat osäkert i snabbfallet mörker
där allt ditt fallit och inte ens din nya stjärna finns kvar
Vacker, ljuvlig, underbar, fantastisk beskrivning på pränt
Jag växer mer för var dag som går. Mår.Förundrad.Glad.
Hör mina egna tunga andetag mot taket
Skrattar högt o ljudligt för jag förstår verkligen
inte när du pratar så enkelt så jag borde mer än förstå
Nu när jorden kastas så kompakt för att så nytt
Nu när det gamla begravs och sedermera skall förmultna
Någånnilådan.. jag borde förstå, det vet jag nu
duh..tur att stjärnor föds på nytt och jag ett annat öde undflytt!!




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-14 14:06



Bookmark and Share


  cilax VIP
häftigt, gillar mycket i dikten
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP