Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Gud vill att alla människor skall bli frälsta och komma till kunskap om sanningen" JESUS:"Jag är vägen, sanningen och livet, ingen kommer till Fadern, utom genom mig"


Räkna med Gud!

Han räknar

med Dig!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 306 gånger
Publicerad 2011-11-09 05:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
På ett sätt, ja. På ett annat sätt, nej.
Han räknar inte med våra religiösa ansträngningar och köttsliga prestationer. Men Han räknar med vårt bifall.
Å andra sidan vet Han - sedan innan jordens grund blev lagd - vilka som skulle komma att tacka ja till Hans inbjudan. Och på grundval av denna förhandskunskap har Han förutbestämt...

"Räkna med Gud, ty Han gör det omöjliga.
Han gör vad människor icke förmår"
2011-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld