Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min älskade dotter vid frukostbordet! Ååh dessa fina, underbara tankar... (ett land där man inte behöver pengar o plockar frukt från träden...yes..please ;)


Mor jag kan inte få up min Cocosnöt!

- Mamma, på Mor-Mors Tv-dator..på den.. var det ett land där man inte behövde pengar, för dom hade inga. Dom var jätte glada o fiskade och åt frukt från träden, jag vill åka dit!
O vet du..sedan kom en tant av dom till Sverige och då förstog hon ingenting hur det va, hon visste inte vad en papperskorg va för något...

Dom pratade på ett annat språk..lite som "Mumintrollet" fast inte Engelska
o vet du..jag skulle vilja åka till det landet för då ser man alltid vad maten är och vad man äter
(tystnad med fundering)

- Fast jag vet inte om det alltid skulle vara så skönt att sova på gräset?!
När hon kom hit så la hon täcket o kudden på golvet...Fast då..om jag åker diit.. kanske jag inte vet någonting!?
-Jag kan fiska! (hon spricker upp i leende)
fast jag kan nog inte få upp en Cocosnöt!





Fri vers av Songbird VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-02 08:50



Bookmark and Share


    lory
våra små änglar ..dom är bara livets kärna..fint..
2012-01-02

  Nils Teodor VIP
Härligt att få ta del av din dotters
tankar. En text att bli glad av
2012-01-02

  M.A.J.R
Skulle också vilja bo på den ön :D waow vilken bild du har gett mig! jag gillar texten applåd!
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP