Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det allra största en Människa någonsin kan bli

är en Människa, hon

är skapad till

det:


till Guds avbild.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-10 06:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
ALLA människor ÄR skapade till Guds avbild. Alltför få lever i gemenskap med Honom.
ALLA människor är INTE Guds barn. Bara de som tagit emot Jesus i sina hjärtan.
2011-11-10

    ej medlem längre
Själv jobbar jag med det....
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld