Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskade, nu hatar jag

Jag hatar er för att jag har hatat er så länge
Men jag började hata er för att jag älskade er

mer än vad jag älskade mig själv




Fri vers av LIF
Läst 354 gånger
Publicerad 2004-07-26 22:13



Bookmark and Share


  BaraEnFlicka
fan vad bra!!!!
2005-08-16
  > Nästa text
< Föregående

LIF