Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livnärd på ånger

De gav mig dropp
Nu har jag en kanyl i min hand
Sakta droppar svarta droppar ner
I mig
De livnär mig på dig, älskling
På det du gav mig
Ånger




Fri vers av LIF
Läst 513 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-10-07 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LIF