Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Gud är ljus, och intet mörker finns i honom"


GUD ÄR SOLEN

ljuset i evighetens värld

därför behövs ingen

sol -eller lampas

sken där:


Där Han inte är,

där är evigt

nattsvart

mörker.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 165 gånger
Publicerad 2011-11-10 10:25



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
papillon,

Upp.22:5 "Och ingen natt
skall finnas mer: och de behöver
inte någon lampas ljus, inte heller
solens ljus, ty Herren Gud skall
lysa över dem.."
2011-11-11

    papillon
Om Gud är solen måste enligt logikens lagar också solen vara Gud...........
Författaren har tydligen övergivit sin tidigare med frenesi framförda religiösa övertygelse och i stället övergått till gammalegyptisk dyrkan av Amon Ra - trots allt ett litet fall framåt. Men vad skall Gustafsson säga???
2011-11-11

    Permafrost
Konceptet Gud är ett påhitt

"jungfru" Maria hade sexuell interaktion som ledde till att Jesus blev till
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld