Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag dör

eller möter JESUS på skyn,

när Han hämtar de

Sina


då går jag till min Fader

i himmelen, som har

skapat allt:


sol, måne och stjärnevärld

fiskarna i havet och

fåglarna under

himmelen


m.m.m.m.


och blommorna

på marken.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-11 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld