Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CIRKELN ÄCKLAR MIG

 

alla känner alla

men jag känner ingen alls

bara denna snara

som man lägger runt min hals

ena och det andra

som det ena leder till

allt det där man borde

inte får men ändå vill

står med blottad strupe

mot en värld i upplösning

livet är nåt högre

än en simpel utlösning

 

LARZ GUSTAFSSON 10/11 2011

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-10 21:14



Bookmark and Share


  mare VIP
Så sant, viktigast är att lära känna Gud, och få ett rikare liv oftast i ensamhet med honom..
2011-11-11

  anits VIP
Tänkvärt!
2011-11-11

  Mats Henricson
Tänkvärda ord, i sanning !
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP