Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Den som har Sonen (JESUS) har livet, den som inte har Sonen, han har inte livet" det eviga, som var hos Gud"


Om solen slocknade

en sekund


då dog

allt.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-11 08:04



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
papillon, vet Du vad hypotetiskt är? Mvh S-E
2011-11-12

    papillon
Nej, de är ej faktabaserade. Du antar att solen slocknar under en sekund - det är ett bedrägligt antagande, en försåtlig lögn. Solar slocknar inte på det viset, den process som leder till en sols utslocknande är faktiskt ganska väl känd av den vetenskap som du i din religiösa förstockelse saknar förmåga att förstå. Om vi hypotetiskt antar att "vår" sol skulle kunna slockna under en sekund och sedan omedelbart återta sitt tidigare energiflöde skulle sannolikt ingenting hända inom solsystemet och ännu mycket mindre inom övriga delar av vår egen galax och dess många miljarder solar, för att inte tala om de ännu många fler galaxerna inom den del av universum som vi har kännedom om.........
2011-11-12

    Sven-Erik Sköld
papillon, tack för att Du tydligen bemödat Dig med att förstå raderna; men de är väl också något faktabaserade? Mvh S-E
2011-11-11

    papillon
Efter upprepade genomläsningar framstår denna text lika eländigt enfaldig, okunnig och vidskeplig som vid första påsynen.
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld