Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är jag som är jag och fuck you om du inte gillar mig!

Rätten att tycka,
gav jag mig åter.

Rätten att ses,
kännas,
höras.

Rätten att sticka i ögonen.


Att våga synas när jag vill,
är en del av mitt personliga
välmående-recept.

Det är tråkigt,
att så många är rädda för att
tycka
tro
stå för.

Det som är dem.




Fri vers av Poetpatrask
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-11 12:26



Bookmark and Share


  Kalle.O
Ja, det är synd...
Gillas!
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Poetpatrask
Poetpatrask