Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eftersom jag inte hittade någon bild på en ost som ser ut som den jag beskriver i texten får läsaren nöja sig med denna vy över Köpenhamn med omnejd. Skylten: 'Next time, make it cheddar. Edam gives me gas.' Edam är samma som Edamer.


Förklarade ord - epost






epost
-
Är en sorts ost som inte är större än en vinylskiva i form av en ep. Det är därför man finner två sorters smaker på ostens ovansida och två sorters smaker på ostens undersida. Till skillnad från singelosten.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-22 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP