Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SE MIG..

Vill du ha mig som jag är
vill du ha mig så kär

Jag vill bli älskad av dig
jag vill att du ser mig

Så snälla ta min hand i din
snälla säg att du är min

Har fått utstå så mycken smälek
nu vill jag bli förlöst av din kärlek.




Fri vers av mickech
Läst 276 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-11-11 15:42



Bookmark and Share


    lory
ooooooo
ohohoh så ärligt..bön...
2012-03-06

    ej medlem längre
Ömsint och vackert med mycket längtan i.
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech