Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är över

Du vill att det ska vara vi mot dom.
När ingen egentligen vet vilka vi är.
Och dom som står på andra sidan, det är dom.
Dom vi vill vara som.
Du och jag, ett mysterium.
De bästa i världen.
De sämsta.
En blockering av känslor mellan hjärtat och hjärnan.
När du är det bästa jag vet.
Att du vill att det ska vara vi mot dom.
Jag står i mitten.
Mellan mitt förnuft och min vilja.
Längtar.
Just nu är det du mot mig.
Du är vit, jag är svart.
Vi får se vem som förlorar slaget,
om friheten.




Fri vers av Emma Broberg
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-12 02:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma Broberg
Emma Broberg