Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grattis på födelsedagen!

Grattis på födelsedagen,
vilken fantastisk dag det är!

Tänk att det är din dag idag.
Att du får bli ett år äldre,
ett år klokare,
snyggare,
visare.

Att du får all uppmärksamhet,
få bli firad för den fantastiska människa du är.

Dina vänner kommer förbi med presenter,
och du bjuder på lasagne.
Precis som du firat din födelsedag,
alla 33 åren.

Du blir bortskämd,
du blir uppskattad.
Du är i centrum.
Alla firar dig.

Alla utom jag.

Jag är inte längre bjuden.

Jag är inte längre den som uppskattar dig.
Inte den som hjälper dig att laga lasagnen.
Jag öppnar inte längre dörren till vännerna som jag känt i ett år.
Jag firar dig inte mer,
och det kommer jag aldrig mer göra.

Grattis på födelsedagen,
hoppas du hade en fin dag.




Fri vers (Fri form) av Emma Broberg
Läst 314 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-18 22:12



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Tråkigt att bli åsidosatt av någon,
man fortfarande tycker om...

Fint beskrivet!
2017-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Emma Broberg
Emma Broberg