Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristendomen är ingen nöjesresa

genom livet: men hemresan

till det eviga hemmet:

i Guds himmel.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 113 gånger
Publicerad 2011-11-12 11:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men kritiserar man den nöjeslystnad som finns i de kristna leden blir man ju kallad för "sur".
2011-11-12

    Sven-Erik Sköld
Lavinia Röd, förfalskningarna har det. Grundaren - JESUS - GAV Sitt blod, för Dina och mina och allas synders skull. Mvh S-E
2011-11-12

  Lavinia Röd
Nej, den har har mycket blod på sina händer, precis som alla andra religioner.
2011-11-12

    Sven-Erik Sköld
Seglaren, inte i Sverige, men i andra länder. Mvh S-E
2011-11-12

  Seglaren
De kristna martyrerna hade en hård resa. Nu idag finns inga martyrer.
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld