Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Himmelriket är invärtes i er"


Finns inte Himmelriket i människohjärtan

finns det inte någonstans

på jorden.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 82 gånger
Publicerad 2011-11-12 12:06



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Larz, utmärkt! S-E
2011-11-14

  Larz Gustafsson VIP
Det börjar där. Och inte som KD tror i de samhälleliga strukturerna. Dessa blinda ledare har spänt vagnen framför hästen.
Wrong end of the sick, som man säger i det Förenade Kungadömet.
"Gör först insidan av bägaren ren..."
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld