Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om än till en enda människa

Fick jag med framgång bära

min Mästares fridsbud

till en enda

fridlös

själ


under mitt jordelivs

korta sekunder:


vore det mening nog

med mitt liv: detta

det största av

under!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-12 12:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"O. vad fröjd när min Jesus
upptager till Sig
om blott några jag räddade här
Himlen härlighet blir
ännu högre för mig
om blott stjärnor i kronan jag bär"
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld