Med Gud i tiden!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med Gud i tiden!




FÖR EN TID SOM DENNA

för en tid som denna

med ett block och penna

tjänar Gud i sin tid

tjänar Gud i min tid

fär en tid som denna

broar han ska bränna

Gud att lära känna

i en tid som denna

 

 

LARZ GUSTAFSSON     11/11 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2011-11-12 14:19



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
För en tid som denna - just nu-starka ord som vi alla behöver leva efter
2011-12-10

  anits VIP
Underbart skrivet
2011-11-13

  mare VIP
Med Gud i tiden, underbart ;)
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP