Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

reflection..

jag försöker berätta för dig.

men orden faller sönder i min mun som jästsvampar.

vill bara ta.

känna.

men mina händer vänder vänder sig inåt som plus mot plus.

försöker stanna kvar.

lyssna.

men jag dras iväg som tyngdkraft.




Fri vers av Tintin
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-01-14 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tintin
Tintin