Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OMSLAG

nu är jag där

i magnells skivomslag

det är den tolfte

november i dag

dimma från havet

och grått överallt

vädret ser ut som

en fångvårdsanstalt

 

 

 

vissa har valt

sin vänstra hands väg

sår draksådd i

sitt kötts åkerteg

människans tal

är vilddjurets tal

kött föder kött

Guds Ord är mitt val

 

 

 

kallhamrade

i stelfrusen natt

jag såg dem gå

i jakt på en skatt

det var i går

var är de just nu?

djupets fundersing

ser bara Du

 

 

 

nånstans i fjärran

skäller en hund

går ner på nian

och sitter en stund

äter mitt bröd

och fyller mitt ark

glad att jag lever

på helig mark

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    12/11 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-12 14:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivet,underbar läsning
2011-11-13

  mare VIP
Fint att du delar med dig, helig mark är den säkraste !
2011-11-12

    ej medlem längre
tack för fin läsning/matte
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP