Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG HAR VELAT VANDRA IN BLAND ROSORNA

Jag har velat vandra in

bland rosorna

för att få känna dess doft

Men har alltid

fastnat

bland törnet

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 896 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-11-13 16:45



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
tvillingsjäl med lite rispor där och kanske en och annan reva,men det härdar och läker och man förundras över hur lite en del tål
2013-12-28

    ej medlem längre
nog har det väl funnits
en och annan
slät kvist också?
2013-11-19

    ej medlem längre
alldeles utmärkt, skrivet!.. gillar
2012-11-04

    ej medlem längre
Känns igen..bra beskrivet med få ord !!!
2012-09-28

  Skogsfen.
Så enkelt och vacker du beskriver livet. Kram
2012-08-05

  arja savela
Tycker om denna och älskar rosor, mest de gammeldags
2011-11-16

    ej medlem längre
Absolut mästarklass

Bokmärks och applåderas
2011-11-13

  Gunnar Hilén VIP
Det här var dikt och inga visor ! Jag gillar den mycket. Alltför sällan ser man denna bekännelse.
2011-11-13

    Birgersdotter VIP
men skriver underbara dikter...
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP