Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var på ett vanligt hållaAndenbortafrånattverka möte

i helgen: där man talar om

JESUS och Anden


men där Dessa inte tillåts verka

för formalismens skull


och så undrars över frånvaron

av väckelse: det gör inte jag.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-14 06:37



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Helt sant! tyvärr. S-E
2011-11-14

  Larz Gustafsson VIP
Inte jag heller.
Man kan bara beklaga att kompromissandet gjorts till norm.
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld